Telefoonnummers van vrouwen, hoe krijg je ze?

0
Telefoonnummers van vrouwen, hoe krijg je ze?

Telefoonnummers van vrouwen krijgen zonder al teveel problemen. Dat zou toch helemaal te gek zijn. Al lijkt het je misschien iets onmogelijks, telefoonnummers van vrouwen krijgen is zo heel moeilijk niet. Alles valt of staat eigenlijk met de eerste indruk die je maakt. Maar daar ligt nou net vaak de moeilijkheid.

Wat de meesten toch wel het aller-moeilijkst vinden is, op een vrouw die ze aantrekkelijk vinden afstappen en haar aanspreken. Gedachten als: “Ik ben vast haar type niet” en “Ze zal me wel raar vinden als ik haar aanspreek” tot “Ze heeft vast al een vriendje”, spelen bijna iedereen door het hoofd.

Maak vrouwen niet bijzonder

Uiteraard ken ik die gedachten ook. Als je erover nadenkt zijn ze vreemd. Stel, je komt ergens in een vreemde stad en je bent op zoek naar een straat. Je ziet haar, blij dat je iemand ziet die je wellicht kan helpen, en spreekt haar aan met de vraag of zij misschien die straat weet waar jij naar op zoek bent. Uiteraard staat ze je te woord. Tenslotte vraag je haar vriendelijk iets.

Nu pakken we eenzelfde situatie bij de Appie Heyn op vrijdagmiddag. Je staat voor het schap met de groenten in blikken en potten, jezelf af te vragen of je vanavond eens makkelijk zult eten uit een potje of een blikje.

num

Naast je staat een aantrekkelijke vrouw hetzelfde te overwegen. Op dezelfde manier als je haar de weg zou vragen, kun je haar ook op een vriendelijke en geïnteresseerde manier vragen welke groenten uit blik of pot volgens haar het beste smaken.

Glimlach, zeg ‘Hoi’ en vraag haar vervolgens naar haar mening over de groenten uit pot of blik. Vrouwen zijn graag behulpzaam. Dus de kans is groot dat ze je graag vertelt welke groenten volgens haar het lekkerst zijn. Wanneer ze vriendelijk en leuk reageert, staat ze open voor een gesprek en kun je vervolgens vragen wat volgens haar het lekkerst is om erbij te eten.

Telefoonnummer vragen en om op een later tijdstip verder te praten

Op deze manier kun je een leuk, kort en bondig gesprek hebben over makkelijk eten op de vrijdag. Uiteraard zal het zo zijn dat ook zij nog meer dingen te doen heeft. Rond het gesprek dan na een minuut of tien ook af. Zeg haar dat je het gesprek graag op een ander tijdstip voort zou willen zetten en dat je haar zal bellen voor een afspraak.

Pak pen en papier en vraag of ze haar telefoonnummer voor je op wil schrijven. Zeg dat je haar binnenkort belt zodra ze je de pen en het papier teruggeeft. Rond het gesprek af en ga verder met je boodschappen doen.

Waarom op deze manier? Vrouwen voelen zich van nature aangetrokken tot mannen die actie ondernemen. Vertrouwen in zichzelf hebben en gaan voor wat ze willen. Door deze manier van doen, doe je precies waar vrouwen zich tot aangetrokken voelen.

Je onderneemt actie. Want, je vraagt haar om haar telefoonnummer. Je gaat voor wat je wilt. Je wilt haar nog eens zien, dus doe je wat nodig is om dat te bereiken. Je straalt zelfvertrouwen uit. Jouw manier van doen wijst erop dat jij je helemaal niet afvraagt of zij het leuk zou vinden je nog eens te zien. Natuurlijk wil zij je nog eens zien. En zo niet? Ze heeft een mond gekregen om je dat mee te delen.

Het is niet altijd appeltje eitje

Aan een vrouw merk je snel genoeg of ze open staat voor een gesprek en eventueel een vervolgafspraak. Geeft ze vriendelijk en uitgebreid antwoord op je vragen, luistert ze geïnteresseerd naar je en kijkt ze je aan dan is de kans heel groot dat die vrouw jou haar telefoonnummer geeft.

Maar dat is natuurlijk niet altijd zo. Ze kan inderdaad een vriendje hebben. Ze kan niet zo’n zin hebben in contact met een vreemde op het moment dat jij haar aanspreekt. Misschien heeft ze net een rotdag gehad op het moment dat ze naast je stond bij de groenten in blik.

Met andere woorden; er kan van alles zijn waarom ze niet ingaat op jouw aanbod om eens iets af te spreken of überhaupt een gesprek met je aan te gaan in de Appie Heyn. Zie het niet als een afwijzing. Het heeft namelijk niets, maar dan ook niets met jou als persoon te maken.

Mannen die spontaan een vrouw aanspreken op straat, in de supermarkt of waar dan ook zijn een zeldzaamheid. Vrouwen houden van zulke acties van mannen. Vrijgezelle vrouwen zullen graag hun telefoonnummers geven aan mannen die gewoon het lef hebben ze waar dan ook aan te spreken op een spontane en leuke manier. Maak er gebruik van.

Leave a Reply

Name
Name*
Email
Email *
Website
Website