Swingers en waarom ze van swingen houden

Swingers zijn er altijd al geweest. De laatste tien jaar worden ze toch een beetje meer als gewoon ervaren in de Amerikaanse samenleving. Er zijn meer swingers clubs dan ooit tevoren. Een paar decennia geleden hadden ze nog een slechte naam, maar nu wordt deze lifestyle meer geaccepteerd dan voordien. Een van de voornaamste redenen hiervoor is het internet waardoor alles transparanter wordt. Zo kan deze lifestyle beter gepromoot worden dan pakweg in de jaren ’90. Het internet heeft ervoor gezorgd dat swingers nu met elkaar in contact kunnen komen op manieren die vroeger ondenkbaar waren.

love

Er zijn verschillende redenen waarom swingers voor deze lifestyle kiezen. Sommigen willen gewoon seks hebben voor hun plezier of hun vleselijke lusten bevredigen, en nog anderen willen toekijken of meedoen terwijl hun partner bevredigd wordt door een vreemde. Bij een deel van de swingers werd de seksualiteit onderdrukt als kind. Dan is swingen een manier om daar tegenin te gaan. Een groot seksueel verlangen is een andere reden om deze lifestyle aan te nemen. De meeste swingers verklaren dat hun seksleven verbeterd is en relatie door de emotionele banden die ze aangingen met anderen.

Een andere reden om te swingen is voyeurisme. Swingers worden in clubs en op feestjes aangezet worden tot kijken. Er zijn er die het gewoon leuk vinden om hun partner seksueel actief te zien. Ze kijken toe of filmen het gebeuren om het later te kunnen bekijken. Veel vrouwen in deze gemeenschap zijn ofwel biseksueel of willen experimenteren met andere vrouwen. Omdat dit mannen seksueel prikkelt, is dit echt een hype geworden in de swingersgemeenschap. Biseksueel gedrag onder mannen wordt dan weer niet aangemoedigd.

Traditioneel wordt swingen beschouwd als een vorm van partnerruil. Dat is echter een misverstand omdat er veel meer komt kijken bij deze levensstijl. Er zijn zowel koppels als alleenstaande mannen en vrouwen die aan deze lifestyle deelnemen. Je zult ontdekken dat afhankelijk van de persoonlijke voorkeur er verschillende mogelijkheden zijn zoals een gewone partnerruil, maar ook orgieën en gangbangs. Een softswing houdt in dat je seksueel getinte handelingen uitvoert voor een aantal toekijkers en daarna weer terugkeert naar je partner om seks te hebben. Een full swap houdt precies in wat de term betekent. Dit is complete partnerruil tot op het hoogtepunt van de seksuele betrekkingen. Sommige koppels gaan specifiek op zoek naar biseksuele vrouwen en anderen zoeken het gezelschap van een man. Enkel je eigen verbeelding begrenst hier de mogelijkheden.

Volgens schattingen in de Holland, vormen de swingers 1% van de bevolking. Het echte aantal ligt waarschijnlijk aanzienlijk hoger omdat deze lifestyle zijn opgang maakt. Er vinden diverse events plaats doorheen het hele land. Een greep uit de mogelijkheden: cruises, bijeenkomsten in hotels, vakantieparken voor swingers, conventies en websites.

Vandaag de dag kun je online in elke stad swingers vinden. Deze bereikbaarheid zal nog verder toenemen en zo zal het altijd mogelijk blijven om te swingen.

 

swingersclub

Leave a Reply

Name
Name*
Email
Email *
Website
Website