Seks is niet wat het lijkt, seks is wat het is

0
Seks is niet wat het lijkt, seks is wat het is

Veel mensen hebben het zich onbewust al eens afgevraagd: Waar blijft toch dat achtergrondmuziekje als je begint te kussen? Op televisie heeft nog nooit iemand een scheet gelaten tijdens een heftige vrij-scene. En waar is de man van de verlichting? Zo komen zijn buikje en de putjes in haar dijen wel erg naar voren…en dan nog de geur! Vandaag ruikt mijn penis of mijn vagina niet zoals ik zou willen, kortom: seks is niet wat het lijkt, seks is wat het is!

isBekijk het eens anders
Op dit gedeelte van de site kunt u eens op een leuke, luchtige manier met seksualiteit bezig zijn. Test uw kennis in de seksquiz of vindt de G-spot.

Soorten en maten
Grote en kleine, dikke en dunne: er is veel over gedacht, gediscussieerd, geruzied en gepeinsd. Bekijk het nu maar eens zelf!
Test jezelf
Test uw kennis op het gebied van seks door middel van de SeksQuiz. Er zijn inmiddels 3 versies. Om aan uw voyeurisme tegemoet te komen: u kunt ook tegelijk spieken.

Streeloefening
Waar is toch de g-spot? Soms is het raak en soms helemaal niet. Streel een man of een vrouw en probeer de g-spot te vinden!

Leave a Reply

Name
Name*
Email
Email *
Website
Website