Dik voor Mekaar contactbemiddeling IN DE DIKKE BRIEVENBUS

0
Dik voor Mekaar contactbemiddeling IN DE DIKKE BRIEVENBUS
Op 17 mei zijn Doris en Wim getrouwd in het prachtige stadhuis van Vught. Ik was getuige bij hun huwelijk. Hieronder de ingezonden brief van Doris uit het herfst – BULLEtin van ’97.

In 1994 las ik in de Telegraaf een artikel over Marja Visser. Ze kwam op voor mensen met een maatje meer en richtte het relatiebureau Dik voor Mekaar op. Eindelijk iemand die met ons, mensen van formaat mee voelt, dacht ik bij mezelf en ik heb Marja onmiddellijk gebeld. Ik was het dan ook meer dan zat om steeds maar beledigingen te moeten aanhoren als je eens samen met een vriendin op een alleenstaandenavond ging dansen. Ik heb in mijn leven al heel wat meegemaakt, met opmerkingen zoals: ik wil ook wel eens met een zwaargewicht dansen, of jij bent zeker een sterke vrouw met zo’n figuur. Je zou best bij mij op de boerderij kunnen werken.
In vier jaar is er heel wat gebeurd. Ik heb in al die jaren verschillende ontmoetingen gehad en er waren leuke mannen bij, maar het is steeds op niets uitgelopen, dus heb ik mijn contract opgezegd. Ik zag het helemaal niet meer zitten.

love
Na een hele tijd belde Marja mij en vroeg me: Kom toch weer bij onze club. Het is zo gezellig, we gaan diverse dingen ondernemen. Dus liet ik mij weer als lid inschrijven. Niet lang daarna belde Marja me en zei: Doris ik heb een heel leuke man voor je en hij wil je graag een keer bellen. Ik dacht: het hoeft van mij niet meer, ik ben ondertussen 65 jaar geworden en 25 jaar alleen. Maar Ik heb me dus toch laten overhalen en hij heeft me gebeld. We hebben een afspraak gemaakt en toen we elkaar zagen was het meteen klik! We hebben veel gepraat en zijn samen gaan eten. Het was heel gezellig en nu na drie maanden is het nog steeds gezellig. Soms moet ik mezelf wel eens in mijn arm knijpen of ik niet droom. We hebben het heel fijn samen en genieten van alle uitstapjes.
Zo zie je maar dat je niet moet denken dit overkomt mij niet. Niets is toeval, het gebeurt gewoon.
Doris

 

Februari 

Op 15 december in het vorige millennium hebben wij elkaar voor het eerst ontmoet bij een parkeergarage in Amersfoort. Het was een zeer geslaagde middag en avond en wij waren eigenlijk allebei meteen van elkaar onder de indruk. Dit bleek nog meer in het daarop volgende weekend. Na een hele romantische kerst en oud en nieuw, zijn wij eind januari op vakantie gegaan naar Amerika. Na een fantastische vakantie van 2,5 week hadden wij geen zin meer om zonder elkaar te zijn en besloten daarom samen te gaan wonen.
Ik (Henny) stond al 2,5 jaar ingeschreven en dacht af en toe dat het er niet meer van zou komen, maar dan overkomt het je toch en op wat voor manier! Age stond net ingeschreven (2,5 maand).
Daarom als tip: geef het niet te snel op!

Leave a Reply

Name
Name*
Email
Email *
Website
Website